HEL

 

Het motto van HEL is betere chemie – sneller; onze producten zijn ontworpen om onderzoekschemici in staat te stellen hun doelen sneller, nauwkeuriger en efficiënter te bereiken.

HEL werkt internationaal en is een bedrijf dat is gespecialiseerd in onderzoek en chemische reactoren en systemen op voor de pre-pilot gebaseerde schaal. We bieden zowel geautomatiseerde als handmatige tools voor proces-R & D aan klanten in de farmaceutische, fijnchemische en petrochemische industrie, maar ook in de academische wereld.

Oorspronkelijk opgericht in 1987, louter als adviesbureau, is het bedrijf gegroeid tot een compleet team van chemici en chemisch ingenieurs, werkend vanuit onze volledig uitgeruste testfaciliteit in het UK. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten door middel van processcreening zijn ingebakken in de cultuur van HEL, en ons gespecialiseerd softwareontwikkelingsteam met nu meer dan 20 jaar ervaring in automatisering en besturing, verbetert voortdurend de krachtigste en chemievriendelijkste software die beschikbaar is.

Gekwalificeerde medewerkers, moderne productieprocedures en apparatuur en technologieën voor chemische processen, evenals kwaliteitscontrole vormen de basis voor onze uitstekende producten en services.