Labtech

 

Labtech Ltd. is een innoverend, 100% Hongaars bedrijf dat is opgericht in 1990 en zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van pc-gebaseerde ecg-systemen.

Onze producten worden gebruikt voor het bewaken en analyseren van de activiteit van het hart en zijn elektronische signalen, dit zijn voornamelijk ambulante (Holter) ECG’s en rust- en stresstest-ECG-systemen. Onze hoofdactiviteiten zijn het vervaardigen van de producten en het ontwikkelen van hun analysesoftware, daarnaast onderhouden we ook een klein verkoop- en administratieteam.
Onze gebruiksvriendelijke producten zijn gemakkelijk te dragen, werken op batterijen, zijn gemaakt met de nieuwste up-to-date technologie en vormen een perfect systeem met een Windows-computer. Een van onze nieuwste ontwikkelingen is de Android-gebaseerde productlijn die telemedicine-oplossingen biedt met elk Android-systeem, zoals een tablet of smartphone.

Hoge kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten worden gegarandeerd door onze kwaliteitsborging certificeringen: ISO 9001 en ISO 13485. Al onze producten zijn CE-gemarkeerd in overeenstemming met de relevante EU Medical Devices Directive 93/42 / EEC.